DIY – Zelf 3x Slijm Maken Zonder Lijm! – Bibi (Nederlands)

Martijn de Waarde

1684492584 hqdefault.jpg

DIY – Zelf 3x Slijm Maken Zonder Lijm! – Bibi (Nederlands)

Smyle tandpasta is een Nederlands tandpastamerk dat is opgericht in 2017. Het bedrijf is opgericht met het doel om een innovatieve tandpasta te bieden die beter is voor het milieu en voor de mondhygiëne van de consument. Smyle Tandpasta is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die als volgt zijn samengesteld: natuurlijke plantaardige oliën, natuurlijke plantaardige glycerine, PEG-40-hydrogenated castor olie, aloe vera, natriumlauroyl sarcosinaat, natuurlijke essentiële oliën, kokosnootolie, natuurlijke menthol, natuurlijke eucalyptusolie en natuurlijke zoethoutwortel.

Smyle Tandpasta biedt een breed scala aan producten, waaronder een frisse, mint-variant, een kruidenvariant, een gembervariant, een bessenvariant en een kokosvariant. De tandpasta is verkrijgbaar in een handige tube of in potjes van 200ml. Smyle Tandpasta biedt ook een speciale ‘kids’ variant, die is afgestemd op de behoeften van kinderen. Deze speciale tandpasta bevat natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, zoethoutwortel en natuurlijke menthol, wat zorgt voor een frisse adem en een gezonde mond.

Smyle Tandpasta is een milieuvriendelijk product. De ingrediënten zijn afkomstig van duurzame bronnen en er wordt geen water of energie verspild bij het maken van het product. Smyle Tandpasta is ook veganistisch en bevat geen parabenen, SLS, triclosan of andere schadelijke ingrediënten. De tandpasta is dierproefvrij en het bedrijf maakt ook gebruik van recyclable verpakkingen.

Smyle Tandpasta heeft ook een liefdadigheidsprogramma opgezet om mensen in Nederland te helpen. Het bedrijf levert de tandpasta gratis aan mensen die het moeilijk hebben, zoals ouderen, gezinnen met een laag inkomen en mensen met een beperking. Smyle Tandpasta wil ook een bijdrage leveren aan het milieu. Daarom doneert het bedrijf een deel van de opbrengsten aan een aantal milieuvriendelijke organisaties.

Smyle Tandpasta biedt een innovatief, milieuvriendelijk product dat is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten. Het bedrijf biedt een breed scala aan smaken en een speciale variant voor kinderen. Smyle Tandpasta draagt ook bij aan de liefdadigheid en heeft een milieuvriendelijk programma opgezet.

Kernpunten:

• Smyle Tandpasta is een Nederlands merk dat is opgericht in 2017.
• Het is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.
• Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, waaronder een speciale variant voor kinderen.
• Het bedrijf is milieuvriendelijk en draagt bij aan liefdadigheid.
• Smyle Tandpasta maakt gebruik van recyclable verpakkingen.

smyle tandpasta Nederland – Vraag en antwoord

Vraag 1: Wat zijn de ingrediënten van Smyle tandpasta?

Antwoord 1: Smyle tandpasta bevat onder andere fluoriden, triclosan, sorbitol, glycerol, natriumlaurylsulfaat, natrium saccharine, aroma’s en kleurstoffen.

Vraag 2: Waar wordt Smyle tandpasta in Nederland verkocht?

Antwoord 2: Smyle tandpasta wordt in Nederland verkocht in supermarkten, drogisterijen, apotheken en online.

Smile tandpasta Nederland heeft zichzelf bewezen als een kwalitatief hoogwaardige tandpasta die je tanden en mond helpen om gezond te blijven. Het bevat een natuurlijk ingrediënt, silica, dat helpt bij het verwijderen van plaque en het verminderen van tandbederf. Bovendien bevat het ook fluoride, wat helpt om tanden en kiezen te beschermen tegen tandbederf en gaatjes. Door de aanwezigheid van kokosolie, helpt het bij het verminderen van tandplak, terwijl de organische pepermuntolie een aangename smaak geeft. Het is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare tandpasta die helpt de gezondheid van hun tanden en mond te verbeteren.

smyle tandpasta Nederland

3 Slijmen zonder lijm!!! Echt waar! Ik heb 3 super vette Slijm recepten zonder lijm uitgeprobeerd! Ze zijn heel cool geworden, kijk … (lees verder)

Meer weten over de video: DIY – Zelf 3x Slijm Maken Zonder Lijm! – Bibi (Nederlands)

Zie video: DIY – Zelf 3x Slijm Maken Zonder Lijm! – Bibi (Nederlands) op YT