Thaise Kruiden Inhaler Tegen Duizeligheid

Deze klassieke Thaise Kruiden Inhaler van Jarungjit wordt veel gebruikt voor het verlichten van duizeligheid, flauwvallen, verstopte neus en geeft een verfrissend gevoel.

Volgend jaar te koop

Jarungjit traditionele thaise kruiden inhalator

Jarungjit traditionele thaise kruiden inhaler

De kruiden zijn geoogst uit de tuin van het koninklijk paleis in Bangkok en bewezen Thailandse beste. De inhaler is een typische Thaise uitvinding uit het verleden en werd lang geleden al gebruikt. Heden ten dage gebruiken veel mensen de inhaler tegen smog en vervuiling in de grote steden en vooral Bangkok.

De Jarungjit inhaler is gemaakt in Thailand met echte kruiden uit Koning Bhumibols tuin te weten: mix van olie broneol, 0,5% kamfer ,0,5% eucalyptus,2% en menthol 2% pommelo 80% en sommige andere kruiden, 1% samen gemalen op basis van zwarte peper,1% kamfer olie,1% citrus schil/pommelo, kruidnagels 15%, water 2%

Deze kleine boerderijtjes en fabriekjes produceren op kleine schaal de allerbeste kruiden. De kruiden worden hier gekweekt en later geplant in de grote tuinen bij het koninklijk paleis in Bangkok.

Thaise Kruiden Inhalator van Hong Thai.

Niet alleen ben ik een fervent gebruiker van deze kokosolie tandpasta’s, ook gebruik ik dagelijks een Thaise kruiden inhalator. Dit is een mengsel van 100% natuurlijke kruidenextracten in een potje. Er zitten 15 soorten gedrooge kruiden en andere essences in. Het werkt effectief tegen duizeligheid, neusverstopping zelfs koorts maar ik gebruik het zelf als brain boost. Je kent het wel als je veel achter de computer zit, of vaak achter het stuur zit kun je weleens indommelen. Deze Thaise kruiden inhalator geeft je ineens een extra boost.

Thaise kruiden inhalator ook goed voor sporters

Ik ren bijna elke dag langs het strand hier in Thailand en heb altijd deze kruiden inhalator bij me. Als ik even naar lucht snak heb ik enorm veel baat bij deze kruiden booster. Ik raad het daarom iedereen aan die veel aan cardio sport doet.

Thaise kruiden inhaler van Hong Thai

De Hong Thai inhaler bestaat uit 100% natuurlijke kruidenextracten uit Thailand. Het is goed voor de bloedsomloop, het helpt tegen koorts en benauwdheid. Deze Thaise kruiden inhaler bevat 15 verschillende soorten droge kruiden en andere essences.